Νέα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δελτία Τύπου


  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΝΕΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΕ

23 Μαρτίου 2007

Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ) ολοκλήρωσε την ανάπτυξη του «Ελληνικού Επαγγελματικού Ενεργειακού Καταλόγου», όπου έγινε προσπάθεια να καταχωρηθούν οι φορείς που δραστηριοποιούνται εμπορικά σε υπηρεσίες και προϊόντα σχετικά με τις Ανανεώσιμες Πηγές και την Εξοικονόμηση Ενέργειας στην Ελλάδα.

Ο κατάλογος, που υλοποιήθηκε από το Γραφείο Διαμεσολάβησης του Κέντρου, έχει καταρτισθεί με βάση το είδος της εμπορικής δραστηριότητας που ασκεί κάθε εταιρεία, την τεχνολογία, και τη γεωγραφική περιοχή που εδρεύει. Καλύπτει ένα σημαντικό κενό στο χώρο της επαγγελματικής ενημέρωσης για τις ΑΠΕ και την ΕΞΕ και θα αποτελέσει ένα χρηστικό εργαλείο για επενδυτές και καταναλωτές, συνεισφέροντας στην ευρύτερη προβολή της επιχειρηματικής δραστηριότητας των εταιρειών που συμπεριλαμβάνονται σε αυτόν.

Ο ενεργειακός κατάλογος βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα του ΚΑΠΕ, στη διεύθυνση www.cres.gr/catalog και είναι διαθέσιμος, σε περιορισμένα αντίτυπα, σε ψηφιακή μορφή (CD-rom). Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ΚΑΠΕ, κ. Ι. Βουγιουκλάκης, τηλ. 210 6603320, e-mail:liaison@cres.gr


____________________

Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

19ο χλμ Λεωφ. Μαραθώνος, 19009 Πικέρμι

τηλ: 210 6603300, website : http://www.cres.gr, email : cres@cres.gr