Νέα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δελτία Τύπου


Κ.Α.Π.Ε. - Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας
19ο χλμ. Λ. Μαραθώνος, 190 09 Πικέρμι - Aττικής
Τηλ.: 210 6603300
Fax : 210 6603301-2

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΩΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠΕ

 

1 Νοεμβρίου 2006

 

Μέχρι 17 Νοεμβρίου 2006 μπορούν να αποστείλουν οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις τα στοιχεία τους, προκειμένου να εγγραφούν στον ενεργειακό κατάλογο του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ). Ο «Ελληνικός Επαγγελματικός Ενεργειακός Κατάλογος», όπου θα συμπεριληφθούν φορείς που δραστηριοποιούνται εμπορικά σε υπηρεσίες και προϊόντα σχετικά με τις Ανανεώσιμες Πηγές και την Εξοικονόμηση Ενέργειας, θα εκδοθεί μέσα στο 2006, στοχεύοντας στην υποστήριξη της ελληνικής αγοράς και την ενημέρωση καταναλωτών και επενδυτών για τα νέα ενεργειακά συστήματα και τεχνολογίες.

Ο κατάλογος θα περιλαμβάνει στοιχεία σχετικά το είδος της δραστηριότητας των εμπλεκομένων επαγγελματιών, την κατηγορία της ανανεώσιμης ενέργειας και την αντίστοιχη τεχνολογία αξιοποίησής της, καθώς και την εμπειρία των επιχειρήσεων. Θα αποτελέσει ένα χρηστικό εργαλείο για επενδυτές και καταναλωτές, θα είναι διαθέσιμος σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή και θα συνεισφέρει στην ευρύτερη προβολή της επιχειρηματικής δραστηριότητας των εταιρειών που θα συμπεριληφθούν.

Το ΚΑΠΕ καλεί τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εμπορικά στο χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών και της Εξοικονόμησης Ενέργειας ως σύμβουλοι, μελετητές, κατασκευαστές, συντηρητές ή και προμηθευτές να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, μέχρι 17 Νοεμβρίου 2006, προκειμένου να συμπεριληφθούν στον ενεργειακό κατάλογο. Η καταχώριση θα γίνεται χωρίς χρέωση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Διαμεσολάβησης του ΚΑΠΕ, κ. Ι. Βουγιουκλάκη, τηλ. 210 6603320, e-mail: liaison@cres.gr ή στην ιστοσελίδα: www.cres.gr.