Νέα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δελτία Τύπου


  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕ «ΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ»

 

Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ), στο πλαίσιο του έργου GROUND - REACH και της Ευρωπαϊκής εκστρατείας ευαισθητοποίησης «Αειφόρος Ενέργεια για την Ευρώπη» οργανώνει στις 24 Ιανουαρίου 2008 στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos, Μιχαλακοπούλου 114 Αθήνα, ημερίδα με θέμα «Θέρμανση - Κλιματισμός με Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας» .

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την τεχνολογία των γεωθερμικών αντλιών θερμότητας, να παρακολουθήσουν παραδείγματα επιτυχημένων εφαρμογών στην Ελλάδα και το εξωτερικό και να ανταλλάξουν απόψεις με παράγοντες της Ελληνικής της αγοράς και με ειδικούς από άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ημερίδα απευθύνεται σε τεχνικές εταιρείες, αρχιτέκτονες, μηχανικούς (πολιτικούς, μηχανολόγους, ηλεκτρολόγους, μεταλλειολόγους, κ.α.), γεωλόγους, εγκαταστάτες συστημάτων θέρμανσης, μεσίτες, ιδιοκτήτες κτηρίων, τοπική αυτοδιοίκηση κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ημερίδα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΚΑΠΕ www.cres.gr ή να απευθύνονται στο ΚΑΠΕ, κα. Ι. Δουνάκη, τηλ. 2106603212, fax 210 6603302, e - mail : dounaki@cres.gr. Λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

----------------------------------------