Νέα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δελτία Τύπου


  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

 
ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΣΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ & ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ


Πικέρμι, 3 Ιουνίου 2016

 

Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) και το Επιμελητήριο Έβρου διοργανώνουν ενημερωτικές ημερίδες για τις Ανανεώσιμες Πηγές και την Εξοικονόμηση Ενέργειας (ΕΞΕ) στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν

  • την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 και ώρα 18.00 στην Αλεξανδρούπολη (αίθουσα εκδηλώσεων Επιμελητηρίου Έβρου 3ος όροφος), με θέμα «Εφαρμογές Α.Π.Ε & Ε.Ξ.Ε στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη/Χρηματοδοτικά Εργαλεία»
  • το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 και ώρα 10.00 στην Ορεστιάδα (Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ορεστιάδας), με θέμα «Τεχνολογίες Α.Π.Ε. & Ε.Ξ.Ε στον Αγροτικό Τομέα».

Κατά τη διάρκεια των ημερίδων θα παρουσιασθούν και θα συζητηθούν από ειδικούς επιστήμονες, εκπροσώπους της πολιτείας, χρηματοδοτικών φορέων και του επιχειρηματικού κόσμου θέματα που αφορούν τις ε ξελίξεις στο νομοθετι κό και θεσμικό πλαίσιο στους τομείς ΑΠΕ & ΕΞΕ, χρηματοδοτικά εργαλεία, τεχνολογικές εφαρμογές σε κτιριακό και αγροτικό τομέα, κ.λπ.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε υποψήφιους επενδυτές στο χώρο των ΑΠΕ & ΕΞΕ, στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους ίδιους τομείς, εκπροσώπους της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, επιστημονικούς φορείς, συμβούλους μηχανικούς, αγροτικούς συνεταιρισμούς και εκπροσώπους του αγροτικού τομέα, κ.ά. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

 

 

___________