Νέα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δελτία Τύπου


  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

 
ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνέδριο του ΚΑΠΕ στη Μεσσήνη
για την Αειφόρο Ανάπτυξη των Αγροτικών Περιοχών

 

Πικέρμι, 27 Νοεμβρίου 2012

 

 

Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών & εξοικονόμησης Ενέργειας-ΚΑΠΕ, με την υποστήριξη του Δήμου Μεσσήνης, διοργανώνει την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, στις 17.30 στο Δημαρχείο Μεσσήνης, εκδήλωση με θέμα «Σχεδιασμός και Στρατηγικές για Αειφόρο Ανάπτυξη Αγροτικών Περιοχών».

 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου MEDSTRATEGY (www.medstrategyproject.eu), το οποίο στοχεύει στη βελτίωση της τοπικής διακυβέρνησης των Μεσογειακών αγροτικών περιοχών και τη στροφή τους προς την αειφορία, μέσω ενός καινοτόμου μοντέλου σχεδιασμού.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του έργου, καθώς και παράδειγμα σχεδιασμού για βιώσιμη αγροτική ανάπτυξη του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων Κρήτης, πρόταση ενεργειακής αξιοποίησης βιομάζας, αναπτυξιακά πλάνα για αγροτικές περιοχές και σχέδια δράσης πράσινης ανάπτυξης. Απευθύνεται σε εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, υπεύθυνους για το σχεδιασμό και τη λήψη αποφάσεων, σε συμβούλους & μηχανικούς που δραστηριοποιούνται στους τομείς ΑΠΕ & Εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς και σε εκπροσώπους αγροτικών συνεταιρισμών, επενδυτές, εκπροσώπους του τύπου, κά. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ΚΑΠΕ: κα Ελένη Χατζηγεωργίου, τηλ.: 210 6607426 e-mail: echatzi@cres.gr