Νέα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δελτία Τύπου


  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

 
ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΠΕ

16.11.09

Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας –ΚΑΠΕ , με τη συνεργασία της Ένωσης Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας και της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου, διοργανώνει τεχνική συνάντηση με θέμα «Μελέτες και Εφαρμογές καινοτόμων ενεργειακών τεχνολογιών σε κτίρια».

 

Η συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009 , στο ξενοδοχείο AQUAMARINA , στο Μάτι Αττικής, διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου Eco - Building International Club for advanced European sustainable energy technology dissemination in Europe and China ” του 6 ου ΠΠ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, θα παρουσιαστούν καινοτομικές ενεργειακές τεχνολογίες με εφαρμογή σε κτίρια, οι οποίες μελετήθηκαν κατά την υλοποίηση του έργου, από τους συμμετέχοντες στο eco - building club .

 

Η εκδήλωση απευθύνεται σε δυνητικούς χρήστες των τεχνολογιών, βιομηχανία, διαχειριστές μεγάλων κτιρίων, εκπροσώπους τοπικής αυτοδιοίκησης, τράπεζες, μελετητές, μηχανικούς κλπ., και η είσοδος είναι ελεύθερη. Περισσότερα στοιχεία σχετικά με το έργο είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα www.ecobuilding-club.net. Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ΚΑΠΕ, κα Δ. Μηνάδακη, τηλ. 210-6603311, e - mail : minadaki@cres.gr

 

______________